Beoordeeld
met een:

9.1

Boomhut Battle

De Boomhut Battle is het vervolg op het programma Boomhut XXL, waarin vier families de strijd met elkaar aangaan om de mooiste boomhut te bouwen op vier vakantieparken en campings in Drenthe. d’Olde Kamp is één van de vier deelnemers van Boomhut Battle en zo werd er in het najaar van 2018 een prachtige boomhut tussen de toppen van de bomen gerealiseerd. De boomhut is volledig in stijl van onze plaggenhutten gebouwd en een compleet 'huisje', met plaats voor 5 personen (en evt nog 1 extra kind). 

Het programma Boomhut Battle is vanaf 12 januari 2019 op zondagavond te zien op ZAPP (NPO 3).

Vanaf 12 januari is het ook mogelijk om te overnachten in onze boomhut! Hierbij profiteer je tot 16 februari 2019 van een extra voordelig Vroege Vogel tarief van € 150 voor 2 overnachtingen, excl. schoonmaak € 50 en toeristenbelasting. Let op: deze aanbieding is alleen te reserveren via info@plaggenhut.nl.

NB. In verband met het TV programma mogen wij nog geen uitgebreide foto's en informatie over de boomhut delen. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Ben je benieuwd en wil je nu al meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Wat zeggen onze gasten over d’Olde Kamp?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van d’Olde Kamp      Inschrijven nieuwsbrief