Beoordeeld
met een:

9.1

Camping

Sfeervolle kleine camping aan de rand van het Dwingelderveld in Drenthe

Kamperen bij d'Olde Kamp is kamperen in de natuur met privacy. Onze kleine charme camping bestaat uit 40 kampeerplaatsen. Elke tent, caravan of camper heeft een eigen veldje, een prive veldje, compleet met elektra, rioolaansluiting en deels met watervoorziening. Ook is er een meer open familieveld, de afscheidingen tussen de kampeermiddelen zijn hier kleiner en er is een open ruimte in het midden. Reist u met een camper? U bent van harte welkom. Wij bieden u een reguliere plaats op onze camping, geschikt voor campers. 

Groene camping met duurzaam sanitairgebouw

Het sanitairgebouw vindt u in het midden van de camping. Het gebouw is voorzien van een warmwatersysteem wat verwarmd wordt d.m.v. de zonnecollectoren. Het toiletgebouw bestaat uit 8 douches, 10 toiletten, 2 wascabines, 8 wastafels en een familiedouche die tevens geschikt is voor mindervaliden. De douches zijn vrij te gebruiken, dus geen muntjes e.d. Ruime afwasplaatsen met vrij gebruik van heet water. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet.

Wist u dat onze camping is bekroond met het internationale Green Key Gold keurmerk?

Natuurcamping met WiFi en overige voorzieningen...

Bij de receptie is de koffie altijd warm. Hier kunt u terecht voor het huren van fietsen, informatie over fiets- en wandelroutes en activiteiten in de regio. Wanneer het weer het toestaat kunt u altijd gebruik maken van onze vuurkorven. Ook heeft d’Olde Kamp een unieke buitenoven voor het bereiden van pizza’s. Op het volledige terrein heeft u vrij de beschikking over WiFi (goed!).

Broodjesservice -> deponeer uw bestelformulier uiterlijk 21:00 uur in de bak op de picknicktafel voor de receptie
en de broodjes worden de volgende ochtend om ca. 8:30 uur bij uw plaggenhut bezorgd.  

Met de kinderen op vakantie in Drenthe

Voor kinderen is er op onze ‘boerencamping’ genoeg te beleven! De camping grenst bovendien aan een bos waar naar hartenlust hutten gebouwd kunnen worden. Op de camping zelf zijn diverse speeltoestellen, maar bovenal geiten, ezels, kippen en konijnen. De dieren moeten elke dag twee keer gevoerd worden en daar kan de boer wel wat hulp bij gebruiken. Wie goed helpt, krijgt na afloop van de vakantie zelfs een boerendiploma! In de omgeving is volop vertier voor de kids. Denk hierbij aan diverse buiten- en natuurzwembaden, Wildlands Adventure Zoo Emmen, Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe en Klimbos Appelscha. Kortom: een ideale kindervakantie in Drenthe!

Honden zijn toegestaan op onze camping!

Honden zijn op de camping van harte welkom. De omgeving leent zich uitermate goed om heerlijke wandelingen te maken. Op het terrein moet de hond vanzelfsprekend aangelijnd zijn maar het aangrenzende bosgebied "de Anserdennen" is grotendeels losloopgebied. 

 

Winterkamperen!

Onze camping is het gehele jaar geopend. Het toiletgebouw is heerlijk verwarmd en buiten mag een vuurtje gestookt worden. Het Nationaal Park is het hele jaar mooi!

Bekijk de tarieven van onze camping

 

Wat zeggen onze gasten over d’Olde Kamp?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van d’Olde Kamp      Inschrijven nieuwsbrief