Beoordeeld
met een:

9.1

Boomhut XXL

Winnaar 2019 van de Boomhut Battle!!

De Boomhut Battle is het vervolg op het programma Boomhut XXL. Vier families gingen met elkaar de strijd aan om de mooiste boomhut te bouwen op vier vakantieparken en campings in Drenthe. d’Olde Kamp was één van de vier deelnemers van Boomhut Battle en zo werd er in het najaar van 2018 en de erop volgende winter, tussen de toppen van de bomen een prachtige boomhut  gerealiseerd. Geheel gebouwd volgens het cradle to cradle princiepe dus alle aandacht voor milieu en natuur. Zo werkt het rioleringsysyteem door middel van een helofytenfilter. 

De boomhut is volledig in stijl van onze plaggenhutten gebouwd en een compleet 'huis', met plaats voor 5 personen (en evt nog 1 extra kind). 

Op 16 februari 2019 is de winnaar bekend gemaakt;

d'Olde Kamp met team groen heeft de mooiste boomhut gebouwd!!

Super trots  zijn we met de lovende woorden dat wij het juíste boomhutgevoel hebben weten te pakken en toch met alle comfort en luxe.

De Boomhut beschikt namelijk allereerst over een prachtig uitzicht, aan de ene kant de zonsopgang en aan de voorkant de zonsondergang. Verder een uniek glazen dak om van de duisternis en prachtige sterrenhemel te genieten.

Vanuit het ruime tweepersoonsbed kijkt u zo het Nationaal Park in, de andere slaapplaatsen zijn in knusse bedsteden. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat en oven. Tevens natuurlijk een comfortabele douche en toilet. De verwarming met radiatoren en een heerlijke houtkachel.

Bij de Boomhut is het gebruik van al het linnengoed inbegrepen.

In de keuken is alles aanwezig om te koken, te eten en af te wassen. voor koffie is er een nespresso apparaat aanwezig.

 

Het programma Boomhut Battle was vanaf 12 januari 2019 op zondagavond te zien op ZAPP (NPO 3). Herhaling bekijken? https://www.npostart.nl/de-boomhut-battle/VPWON_1296069

 

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Ben je benieuwd en wil je nu al meer informatie? Neem dan contact met ons op.