Beoordeeld
met een:

9.1

De Anserden

Genieten van de rust en de natuur? De Anserden is gelegen aan een goed begaanbaar zandpad in het Nationaal Park het Dwingelderveld. Een unieke lokatie van waaruit u prachtige wandelingen of fietstochten kunt ondernemen en heerlijk tot rust kunt komen.

De Anserden is een vrijstaande bungalow op een ruim perceel (1300 m2), midden in de bossen, met eigen oprit. Uw auto kunt u bij het huisje parkeren. Klik hier voor foto's van de Anserden.

De woning bestaat uit een ruime, zonnige woonkamer met open keuken en een gezellige gaskachel. Er is een fraaie hal en de badkamer is voorzien van ligbad, douche en toilet. Daarnaast is er een comfortabele slaapkamer met tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met een stapelbed.

De woning is voorzien van laminaat en c.v. en is geschikt voor vier personen. Het plaatsen van een bijzetbed is mogelijk.

Rondom het huis vindt u een terras waar u kunt genieten van de natuur en de tuin. Soms ziet u 's ochtends eekhoorns van boom tot boom springen en hoort u de buizerds overvliegen. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen.