Beoordeeld
met een:

9.1

Familieweekend Drenthe

Een weekend of midweek weg met familie of vrienden? Dan is een groepsaccommodatie in Drenthe een optie, maar wat dacht u van een verblijf in onze bijzondere plaggenhutten? Ieder gezin heeft dan zijn eigen huisje en privacy, waarbij onze ‘schaapskooi’ fungeert als gezamenlijke groepsruimte voor bijvoorbeeld het ontbijt of de koffie.

 d’Olde Kamp beschikt over zes plaggenhutten:

  • Het vleddertje, geschikt voor 2 personen
  • 4 Plaggenhutten deluxe, geschikt voor 4 personen
  • 1 Plaggenhut / keuterij Drostenveen, geschikt voor 5 personen

De plaggenhutten staan gezellig bij elkaar op een 'brinkje'. Buiten zijn voldoende picknicktafels, vuurkorven en er is een originele pizza oven.

Leuke activiteiten tijdens uw familieweekend in Drenthe

In de nabije omgeving is heel veel leuks voor groepen te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke Solex tour, huifkartocht, klootschieten of kanovaren...er is heel echt heel veel te beleven. We adviseren u graag, zo wordt uw familieweekend of vriendenweekend een om nooit te vergeten!

Beleef een uniek familieweekend in een luxe plaggenhut!

Onze plaggenhutten zijn sfeervolle ‘vakantiehuisjes’ voorzien van een volledig ingericht boerenkeukentje, woongedeelte met rookstoelen en comfortabele bedsteden (2.10m). M.u.v. het Vleddertje, hebben alle luxe plaggenhutten eigen sanitair. Het Vleddertje maakt gebruik van het sanitairgebouw van de camping. De kinderen uit uw gezelschap zullen de bedsteden fantastisch vinden en ervaren als ‘slapen in een kast’.

Meer info over de luxe plaggenhutten

Verzorg je eigen geitjes Greet en Gerrit!

In één van de luxe plaggenhutten, ofwel 'keuterijtje', komt de natuur tot bijna op je bord. Dit huisje beschikt over een eigen stalletje met de geitjes Greet en Gerrit om te verzorgen. Vanuit het keukentje kijkt u zo in het stalletje in. (achter een glazen wand, dus geen last van geurtjes). Een happening voor de kinderen om te verzorgen!

Het huisje is inclusief:

  • Comfortabele bedsteden (lengte 2.10m!)
  • Woonkamertje met open haard
  • Nostalgisch keukentje met boerenbont servies
  • Eigen sanitair
  • Buitenterras

Meer info Plaggenhut Drostenveen

Ideaal familieweekend met kinderen

Kinderen staan hier midden in de natuur, ze worden uitgedaagd Boer Bert te helpen met het verzorgen van de geiten, ezels, kippen en konijnen op de boerderij. Help je goed? Dan is er aan het eind van het verblijf een écht boerendiploma. Of wat dacht je van het bouwen van een hut in het bos? Nationaal Park Dwingelderveld grenst direct aan ons terrein, op veilige afstand kunnen de kids zich heerlijk uitleven en wordt hun fantasie geprikkeld.

Bovendien zijn er op onze familiecamping speeltoestellen en is er een tafeltennistafel.

Klik hier voor onze tarieven of beschikbaarheid/reserveren.

 

Wat zeggen onze gasten over d’Olde Kamp?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van d’Olde Kamp      Inschrijven nieuwsbrief