Beoordeeld
met een:

9.1

Vakantiehuis De Berk in Drenthe

Een heerlijk natuurhuisje

Voor wie wat meer luxe wil dan in de plaggenhut of keuterij, verhuren wij een zeer comfortabel 6 persoons vakantiehuis, de Berk. Gelegen ín het bos zodat u via een klein paadje het bosgebied de Anserdennen en de rest van het Nationaal Park in kunt wandelen. Uren wandelen of fietsen zónder een auto tegen te komen, waar kunt u dat nog beleven?

De Berk is voorzien van woonkamer met een gezellige houtkachel, zit- en eethoek, tv en video/dvd, keuken met o.a. vaatwasser, senseo, combi-magnetron, 3 slaapkamers waarvan 2 met wastafel en een aparte douche met toilet.

Het huisje staat op een zeer ruim bosperceel met aan beide kanten van het huisje een terras waar u heerlijk vrij kunt zitten en volop kunt genieten van de rust die enkel "verstoord" kan worden door de geluiden van de vele soorten vogels. 's Avonds kunt u de tuinkachel branden om zo tot in de late uurtjes heerlijk in de buitenlucht te verblijven. Als u rustig bent kunt u oog in oog komen te zitten met de steenuil die vanaf z'n favoriete tak naast het terras alles observeert.

Uw auto kunt u bij het huisje parkeren.

Honden welkom in ons natuurhuisje de Berk

Al jaren zijn honden bij ons welkom in de Berk. Al die tijd hebben wij goede ervaringen en om die reden zijn honden toegestaan. Natuurlijk zijn er enkele regels, maar die spreken vanzelf. Vanuit het huis loopt u zo het zandpad op om uren te wandelen en heerlijk samen te genieten van de natuur.

Bekijk de tarieven van onze vakantiewoningen

 

Wat zeggen onze gasten over d’Olde Kamp?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van d’Olde Kamp      Inschrijven nieuwsbrief