Beoordeeld
met een:

9.1

Ideale kampeervakantie met uw hond!

Honden zijn welkom op onze camping!

Honden zijn op de camping van d’Olde Kamp van harte welkom. De omgeving leent zich uitermate goed om heerlijke wandelingen te maken. Op het terrein moet de hond vanzelfsprekend aangelijnd zijn maar erbuiten zijn ruime losloop gebieden.

Vanaf onze camping loopt u zo het bos in, de hei op. Nationaal Park Dwingelderveld biedt gegarandeerd uren wandel- of fietsplezier samen met uw viervoeter(s).

Samen zwemmen met de hond? Ook dat kan! Natuurplas De engelgaarde nabij ruinerwold biedt u de mogelijkheid om samen met uw hond(en) een frisse duik te nemen.

Kortom: beleef een heerlijke vakantie samen met uw hond of honden op d’Olde Kamp!

Sfeervolle kleine camping aan de rand van het Dwingelderveld in Drenthe

Kamperen bij d'Olde Kamp is kamperen in de natuur met privacy. Onze kleine charme camping bestaat uit 40 kampeerplaatsen. Elke tent of caravan heeft een eigen veldje, een prive veldje, compleet met elektra, rioolaansluiting en deels met watervoorziening. Ook is er een meer open familieveld, de afscheidingen tussen de kampeermiddelen zijn hier kleiner en er is een open ruimte in het midden.

Klik hier voor foto's van de camping.

Groene camping met duurzaam sanitairgebouw

Het sanitairgebouw vindt u in het midden van de camping. Het gebouw is begin 2011 compleet gerenoveerd en voorzien van een warmwatersysteem wat verwarmd wordt d.m.v. de zonnecollectoren. Het toiletgebouw bestaat uit 8 douches, 10 toiletten, 2 wascabines, 8 wastafels en een familiedouche die tevens geschikt is voor mindervaliden. De douches zijn vrij te gebruiken, dus geen muntjes e.d.

Ruime afwasplaatsen met vrij gebruik van heet water.

Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet.

Wist u dat onze camping is bekroond met het internationale Green Key Gold keurmerk?

Camping met WIFI en overige voorzieningen

Bij de receptie is de koffie altijd warm. Hier kunt u terecht voor het huren van fietsen, informatie over fiets- en wandelroutes en activiteiten in de regio. Wanneer het weer het toestaat kunt u altijd gebruik maken van onze vuurkorven. Ook heeft d’Olde Kamp een unieke buitenoven voor het bereiden van pizza’s. Op het terrein heeft u vrij de beschikking over WIFI.

 

Wat zeggen onze gasten over d’Olde Kamp?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van d’Olde Kamp      Inschrijven nieuwsbrief